DE WOONOMGEVING.

Voor elke opdrachtgever creƫert binnenhuisarchitect Plamen van Dijk de juiste balans tussen functionaliteit, esthetiek en individualiteit om zo tot een uniek en tijdloos interieurontwerp te komen.

Uw ideale leefruimte.

Studio PLAMEN VAN DIJK heeft het vermogen om uw wensen te vertalen in een uniek ontwerp waarbij rekening wordt gehouden met gebruiksgemak, budget en haalbaarheid.

Dit samen met de complete aanpak maakt het project tot een buitengewoon en uniek eindresultaat.

Architectonische concepten.

Hoe mooi is het als architectuur en interieur, binnen en buiten, samen een eenheid vormen.
Een totale leefruimte, waarin alle elementen volmaakt op elkaar zijn afgestemd. Om dit te realiseren maakt de studio naast een compleet interieurontwerp ook aanpassingen in de architectuur, zoals een uitbouw, een transparante gevel of een volledig nieuw architectuurconcept. We werken hierbij nauw samen met diverse bouwkundigen en architectenbureaus en verbinden de juiste partijen.

Tuinontwerp en buitenruimten.

Een conceptontwerp begint bij goed luisteren en inventariseren. We kunnen als conceptontwikkelaar adviseren en een 3D-vertaling maken van de buitenruimte bij het kantoor of de woning. Een dakterras met bar en lounge, een verlicht zwembad, een binnentuin om te ontspannen, een fijne plek om te lunchen. Een droomtuin die het hele jaar door spannend blijft. Uw wensen zijn onze uitdaging.

De interieurstudio onderzoekt de wensen en mogelijkheden. We vinden het belangrijk dat het binnen- en de buitenruimtes in het concept samenwerken. Met een speelse verbinding of juist in rust en balans. De natuur meer naar binnen halen en de leefruimte ook naar buiten. Studio PLAMEN VAN DIJK werkt hiervoor nauw samen met tuinarchitecten en hoveniers.

Wat is uw ideale woonomgeving? Studio PLAMEN VAN DIJK denkt graag met u mee