De woonomgeving

Voor elke opdrachtgever creƫert binnenhuisarchitect Plamen van Dijk de juiste balans tussen functionaliteit, esthetiek en individualiteit om zo tot een uniek en tijdloos interieurontwerp te komen.

Jouw ideale leefruimte

De studio heeft het vermogen om jouw wensen te vertalen in een uniek ontwerp waarbij rekening wordt gehouden met gebruiksgemak, budget en haalbaarheid.

Dit samen met de complete aanpak maakt het project tot een buitengewoon en uniek eindresultaat.

Architectonische concepten

Hoe mooi is het als architectuur en interieur, binnen en buiten, samen een eenheid vormen.
Een totale leefruimte, waarin alle elementen volmaakt op elkaar zijn afgestemd. Om dit te realiseren maakt de studio naast een compleet interieurontwerp ook aanpassingen in de architectuur, zoals een uitbouw, een transparante gevel of een volledig nieuw architectuurconcept. We werken hierbij regelmatig nauw samen met bouwkundigen en architectenbureaus en verbinden de juiste partijen.

Tuinontwerp en buitenruimten

Een conceptontwerp begint bij goed luisteren en inventariseren. We kunnen als conceptontwikkelaar jou goed adviseren en een 3D-vertaling maken van de buitenruimte bij het bedrijf of de woning. Bijvoorbeeld een dakterras met bar en lounge, een verlicht zwembad, een binnentuin om heerlijk in te ontspannen en bij te komen of een fijne plek om te lunchen. Een echte droomtuin die werkelijkheid wordt en het hele jaar door aantrekkelijk blijft. Jouw wensen zijn onze ontwerpuitdaging.

De ontwerpstudio onderzoekt de wensen en mogelijkheden. We vinden het belangrijk dat de binnen- en de buitenruimten in het concept goed samenwerken. Door middel van een speelse verbinding of juist in rust en balans. De natuur meer naar binnen halen en de leefruimte vergroten naar buiten. Studio Plamen van Dijk werkt hiervoor ook regelmatig samen met andere tuinontwerpers en hoveniers.

Wat is jouw ideale woonomgeving? Studio Plamen van Dijk denkt graag met je mee