OVER VISUALISATIES
& TEST FITS

Inzicht krijgen in de indelingsmogelijkheden van jouw woon- of werkruimte? Plamen van Dijk heeft de expertise in huis om jou daarbij te helpen.

3d-visualisatie-interieurontwerp werkcafé in kantooromgeving-plamen-van-dijk

Bringing the best together

De studio heeft ruime ervaring met het ontwerpen en realiseren van interieurs voor werkomgevingen, woningen, winkel- en horecagelegenheden.

Wanneer je overweegt om jouw verblijfsruimte te verbouwen of je wilt verhuizen naar een nieuwe locatie kan het interessant en verstandig zijn om de mogelijkheden van de locatie te onderzoeken. De ontwerpstudio kan jou helpen door op voorhand de ideeën en mogelijkheden van beoogde ruimte te vertalen in beeld of film.

Dit kan doormiddel van indelingsplattegronden, eventueel aangevuld door 3D impressies. Ook animaties, kijken door een VR bril of 360° impressies behoren tot de visualisatiemogelijkheden.

Inzicht door een test fit

Een test fit is een vlekkenplan of indeling inpassingstekening die wordt gebruikt om te onderzoeken of binnen een bepaalde ruimte tegemoet kan worden gekomen aan al jouw huidige en toekomstige behoeften en eisen.

Begint de bedrijfsruimte te krap te worden of overweeg je te verhuizen naar een nieuwe locatie?
Laat door de design studio eerst een ’test fit’ uitvoeren. We onderzoeken aan de hand van jullie wensen of de beoogde ruimte voldoet en hoe groot bijvoorbeeld de nieuwe ruimte zou moeten zijn, rekening houdend met de regelgeving en de kaders van het gebouw. Of misschien kan jouw huidige locatie geschikt en weer rendabel worden gemaakt.

animatie van test-fits kantoorinrichting
3d-visualisatie-vogelvlucht ontwerp watervilla-plamen-van-dijk

Hoe te werk

De ontwerpstudio begint met het inventariseren van de huidige en toekomstige behoeften en eisen voor de ruimte aan de hand van een quickscan van de locatie en een interview. Aan de hand hiervan wordt een PvE (programma van eisen en wensen) opgesteld. Vervolgens maakt de studio op basis van het PvE een vlekkenplan, waarbij inzichtelijk wordt of de huidige of nieuwe huisvesting geschikt is. Uiteraard wordt rekening gehouden met regelgeving zoals de Arbo- en brandweereisen, ICT-mogelijkheden en eventuele groei perspectieven van het bedrijf.

Wil je weten of jouw locatie toekomstbestendig is? Vraag een offerte voor een test fit of visualisatie aan