VISUALS & TEST FITS.

 

Inzicht krijgen in de mogelijkheden van uw woon- of werkruimte?
Studio PLAMEN VAN DIJK heeft de expertise in huis om u daarbij te helpen.

Bringing the best together.

Studio PLAMEN VAN DIJK heeft ruime ervaring met het ontwerpen en realiseren van kantoren, luxe woningen, retail en horecagelegenheden.

Wanneer u overweegt te verbouwen of te verhuizen naar een nieuwe locatie is het interessant maar wellicht ook verstandig om de mogelijkheden van de locatie te onderzoeken. De ontwerpstudio kan u op weg helpen door op voorhand de ideeën en mogelijkheden van beoogde ruimte te vertalen in beeld of film.

Dit kan doormiddel van indelingsplattegronden, eventueel aangevuld door 3D impressies van de wensen en mogelijkheden. Ook animaties, VR of 360° impressies behoren tot de visualisatie mogelijkheden.

Inzicht door test fit.

Begint uw kantoor of bedrijfslocatie wat krap te worden, of wordt deze juist te groot?
Overweegt u te verhuizen naar een nieuwe locatie? Laat door Studio PLAMEN VAN DIJK eerst een “test fit” uitvoeren. Wellicht kan uw huidige locatie toch geschikt blijven of worden gemaakt en scheelt dat aanzienlijk in de kosten.

Wat is een test fit?
Een test fit is een vlekkenplan of indeling inpassingstekening die wordt gebruikt om te onderzoeken of binnen een bepaalde ruimte tegemoet kan worden gekomen aan alle huidige en toekomstige behoeften en eisen. Heeft u bijvoorbeeld 50 vaste werkplekken, 20 flexplekken, 5 vergaderruimtes, een teamkamer, een lunchruimte en grote ontvangstruimte nodig, dan kunnen we op deze manier bepalen of de ruimte hiervoor geschikt is.

Hoe gaan we te werk?

Studio PLAMEN VAN DIJK begint met het inventariseren van de huidige en toekomstige behoeften en eisen voor de ruimte aan de hand van een quickscan van de locatie en een interview. Vervolgens maakt de studio een vlekkenplan, waarbij inzichtelijk wordt of de huidige of nieuwe huisvesting geschikt is. Uiteraard wordt rekening gehouden met de Arbo- en brandweereisen, ICT-mogelijkheden en eventuele groeiperspectieven.

Wilt u weten of uw locatie toekomstbestendig is? Vraag een offerte voor een testfit of visualisatie aan