De werkomgeving

Een onderscheidend interieurconcept weerspiegelt de identiteit van de opdrachtgever en verbindt en inspireert de mensen die erin werken en verblijven.

Aangenaam
om in te werken

Studio Plamen van Dijk heeft ruime ervaring met het ontwerpen en realiseren van aangename en duurzame kantoren, multi-tenant gebouwen, flexplekken, vergaderruimtes, showrooms, ontvangstruimtes, werkcafés en hospitality omgevingen.

Uitgekiende ontwerpen

Studio Plamen van Dijk is sterk in goed doordachte ontwerpen, waarin de focus ligt op de gewenste identiteit en het gebruiksgemak.

Tijdloosheid, topkwaliteit, esthetiek en duurzaamheid zijn kenmerkend voor alle ontwerpen.

Vanzelfsprekend houdt de studio rekening met het beschikbare budget, planning en haalbaarheid en daarnaast ook met zaken als ICT, veiligheid, regelgeving, Arbo, ergonomie, akoestiek, licht en luchtkwaliteit.

Werkplekconcepten

Wanneer we ons goed voelen in onze omgeving, zijn onze werkprestaties beter. De traditionele kantooromgeving waarin iedereen zijn vaste werkplek heeft is al lang niet meer vanzelfsprekend. Veel organisaties zijn overgegaan tot activiteit gerelateerde werkplekken. De werkomgeving bestaat daarbij uit een variëteit van werkplekken zoals open, concentratie, bel- en overlegplekken, gecombineerd met koffiecorners en lunch- en werkcafés. Werknemers en hun bezoekers kiezen de ruimte die het beste overeenkomt met hun activiteit.

Zo’n geïntegreerd werkplekconcept is inspirerend voor jouw werknemers en bevorderend voor de werkprestaties, maar alleen als dit gebeurt vanuit een duidelijke werkplekstrategie. Voor iedere organisatie is deze anders.

Studio Plamen van Dijk heeft veel ervaring met werkplekconcepten en het creëren van de vertaalslag van werkprocessen naar een fysieke inrichting op maat. Zo wordt een gebouw efficiënter gebruikt en ontstaat vooral ook een kwalitatief hoogwaardige en inspirerende werkomgeving.

Wat is voor jou de ideale werkomgeving? De studio denkt graag met je mee