Opdrachtgever
Flux Partners
Plaats
Diemen
Omvang project
  • 600 m²
Projecttype

Ontwerp werkkantoor met break-out

Interieurontwerp huisvesting Flux Partners

Interieurarchitect Plamen van Dijk heeft in samenwerking met Crielaers Company een interieurontwerp gemaakt voor het nieuwe kantoor van Flux Partners in Tower FortyTwo. Hoe fijn om na corona in zo’n gaaf kantoor aan de slag te kunnen? Bijgaand beelden van de koffie en lunchbar in het groene werkcafé dat helpt om een goede balans tussen werk en ontspannen te vinden. Werk moet leuk zijn toch? Dan worden we productiever en nog gelukkig ook.

Flux is een pragmatisch, jong en dynamisch adviesbureau en houdt zich bezig met aanbesteden en projectmanagement, heeft zowel publieke opdrachtgevers als private partijen als opdrachtgever. Klanten zijn onder anderen de Rijksoverheid, verschillende provincies maar ook grote aannemers als Boskalis, BAM en Strukton. Tower Forty Two speelt de hoofdrol in de transformatie van Diemen. Het multi-tenant gebouw komt in een groene enclave omgeven met hotels, restaurants en modern landscaping. Wij hebben een ontwerp gemaakt voor de negende en tiende etage met dakterras.

Interieurontwerp: Plamen van Dijk & Huguette Crielaers | Realisatie: SB Projects | Los en vast meubilair: Charles & More  | Fotografie: Plamen