Opdrachtgever
Private investors
Plaats
Naarden Vesting
Omvang project
  • 2100 m²
Projecttype

3D visualisaties

Het Hart van Naarden
Fase 3

Ten behoeve van de ontwikkeling van 21 unieke nieuwbouw woningen in het stadshart van Naarden Vesting heeft de studio een animatie en diverse visualisaties gemaakt van de bouwkundige ontwerpen van architectenbureau Harmonische Architectuur en voorbeeld interieurontwerpen.

Het Hart van Naarden is met het oog op esthetiek en duurzaamheid ontworpen. Zo sluit het project, door de materialisatie en variatie in gevels, naadloos aan bij het historische stadsbeeld en wordt op alle gebieden maximaal gebruikt gemaakt van middelen die bijdragen aan de energiezuinigheid en duurzaamheid. Een aantal oorspronkelijke elementen wordt in hun waarde gelaten; de entree, die toegang geeft tot de appartementen, blijft gesierd met de reliëfletters STADSKANTOOR en ook het kunstwerk van Eppo Doeve behoudt hier zijn plek. De binnentuin wordt heringericht tot openbaar toegankelijke tuin.

Er zijn appartementen, XL appartementen, penthouses en stadsvilla’s gerealiseerd, variërend in woonoppervlakte van circa 45 m2 tot 236 m2 en compleet met inpandige parkeerplaatsen.

Architectuur: Harmonische Architectuur | Interieurontwerp en 3D impressies: Plamen van Dijk