Opdrachtgever
Stadskantoor Naarden
Plaats
  • Naarden Vesting
Omvang project
  • 21 woningen met binnentuin
Projecttype

Impressies luxe appartementen en stadsvilla’s

Wonen in het hart
van Naarden

Ten behoeve van de ontwikkeling van 21 unieke nieuwbouw woningen in het stadshart van Naarden Vesting heeft binnenhuisarchitect Plamen een animatie en diverse 3D visualisaties gemaakt van de bouwkundige ontwerpen van architectenbureau Harmonische Architectuur, aangevuld met concept interieurontwerpen t.b.v. de verkoop.

Het Hart van Naarden is met het oog op esthetiek en duurzaamheid ontworpen. Zo sluit het project, door de materialisatie en variatie in gevels, naadloos aan bij het historische stadsbeeld en wordt op alle gebieden maximaal gebruikt gemaakt van middelen die bijdragen aan de energiezuinigheid en duurzaamheid. Een aantal oorspronkelijke elementen wordt in hun waarde gelaten; de entree, die toegang geeft tot de appartementen, blijft gesierd met de reliëfletters STADSKANTOOR en ook het kunstwerk van Eppo Doeve behoudt hier zijn plek. De binnentuin wordt heringericht tot openbaar toegankelijke tuin.

Er zijn appartementen, XL appartementen, penthouses en stadsvilla’s gerealiseerd, variërend in woonoppervlakte van circa 45 m2 tot 236 m2 en compleet met inpandige parkeerplaatsen.

Architectuur: Harmonische Architectuur | Interieurontwerp en 3D impressies: Plamen van Dijk