BINNENHUISARCHITECT
PARTICULIERE
INTERIEURS

Voor elke opdrachtgever vindt binnenhuisarchitect Plamen de juiste balans tussen functionaliteit, esthetiek en individualiteit om zo tot een uniek en tijdloos interieurontwerp te komen.

 

zijaanzicht ontwerp woonkeuken met hoge kasten en lang wit kookeiland

Jouw ideale leefruimte

Als Amersfoortse binnenhuisarchitect verheffen we jouw wensen tot een unieke thuiservaring, uitgaande van praktische eisen zoals gebruiksgemak, budget en haalbaarheid.

Samen met onze volledige en alomvattende aanpak leidt dit tot een buitengewoon en uniek eindresultaat.

Architectonische concepten

Hoe mooi is het als architectuur en interieur, binnen en buiten, samen een eenheid vormen.
Een totale leefruimte, waarin alle elementen volmaakt op elkaar zijn afgestemd. Om dit te realiseren maakt de binnenhuisarchitect naast een compleet interieurontwerp ook aanpassingen in de architectuur, zoals een uitbouw, een transparante gevel of een volledig nieuw architectuurconcept. De ontwerpstudio werkt hierbij regelmatig nauw samen met bouwkundigen en architectenbureaus en verbinden de juiste partijen.

architectonisch ontwerp rietgedekte villa aan het water met aanlegsteiger
tuinontwerp in buitengebied bij Aalsmeer aan het water

Tuinontwerp en buitenruimten

Een conceptontwerp begint bij goed luisteren en inventariseren. Als conceptontwikkelaars kunnen we jou goed adviseren en een 3D ontwerp maken van de buitenruimte bij jouw bedrijf of woning. Bijvoorbeeld een dakterras met bar en lounge, een verlicht zwembad, een binnentuin om heerlijk in te ontspannen en bij te komen of een fijne plek om te lunchen. Een fantastische tuin die het hele jaar door aantrekkelijk blijft. Jouw wensen zijn onze ontwerpuitdaging.

De ontwerpstudio onderzoekt behoeften en mogelijkheden. Wij vinden het belangrijk dat de binnen- en buitenruimte goed samenwerken, bijvoorbeeld door een speelse verbinding in materiaalgebruik of door licht. De natuur meer naar binnen halen en de leefruimte buiten vergroten. Onze studio werkt regelmatig samen met tuinontwerpers en hoveniers.

Wat is jouw ideale woonomgeving? Als binnenhuisarchitect denken we graag met je mee